Surprising Holland is al meer dan 18 jaar specialist op het gebied van het samenstellen en organiseren van groepsreizen, groepsuitjes en arrangementen voor bedrijven en verenigingen. Met uw vereniging of club per buggy door Drenthe en ‘steengrillen’ op een hunebed? Op reis met uw personeel naar Schiermonnikoog, Amsterdam of Londen? Met uw zakenrelaties ‘Out of the comfortzone’ in IJsland? Proosten op uw jubileum in Bremen? Een Tapas-Fiets-Safari in Barcelona met uw collega’s? Of een ‘Hap en snap’ in Antwerpen met uw familie of vriendengroep?

Met uw wens, doelstellingen en budget als uitgangspunt creëren we een uniek en verrassend arrangement. Een compleet programma, van idee tot uitvoering, voor grote en kleine groepen, in binnen- en buitenland. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap. Een klein team van creatieve specialisten, ervaren begeleiders en een breed netwerk zorgen voor een persoonlijke aanpak en een degelijk resultaat.

Wij zijn WKR-proof en adviseren u graag hoe uw personeelsreis, jubileum(reis), relatiereis, bedrijfsuitje of evenement vanuit fiscaal oogpunt in uw voordeel werkt.

Surprising Holland brengt groepen verder!Stichting Garantiefonds Reisgelden
Surprising Holland is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Surprising Holland
Borgstee 32
9403 TV Assen
t. (0592) 33 11 29
f. (0592) 33 13 27
info@surprisingholland.nl

IBAN NL38 ABNA 0608 0943 31
BIC ABNA NL2A
KvK 04051649
BTW (VAT) 1239.79.808.B01

Overige informatie
Istra Doma vakantiehuizen & villa’s in Istrië is een onderdeel van Surprising Holland.