Verrassende en creatieve groepsuitjes voor uw personeelsvereniging, club of familie. Wij stellen voor uw gezelschap een programma op maat samen afgestemd op uw wensen en budget.

Met elkaar erop uit gaan, de onderlinge band versterken, gezamenlijke interesses beoefenen én ervaren. Wij verrassen graag en denken met u mee. Laat u inspireren door onderstaande groepsuitjes.

Wij zijn WKR-proof en adviseren u graag hoe uw groepsuitje, personeelsuitje, jubileum of evenement vanuit fiscaal oogpunt in uw voordeel werkt.

Voorbeelden groepsuitjes

Binnenland

Rally + Boot + BBQ in Drenthe
Met een lelijke eend, buggy of eigen auto een rally dwars door Drenthe. Vervolgens maakt u een rondvaart met als start- en eindpunt de Zwaaikom voor de Nieuwe Kolk in Assen. U eindigt met een BBQ op een verrassende locatie.

Amsterdam Speciaal (1 of 2 dagen)
Schilderen met kunstschilderes Ans Markus, tijdens een smartlappen-workshop je eigen CD maken, welkom op de Wallen, in de Jordaan of China Town. Afsluiten met een 3-gangen diner in drie verschillende restaurants.

Schiermonnikoog Culinair
Overtocht met een snelle ‘eigen’ catamaran. Ludieke Bolletje-Pijltje-Foto fietstocht over het hele eiland. Zelf de lunch en/of het diner inkopen en daarna met elkaar klaar maken. Ludieke afsluiting en evaluatie van een gezellige en actieve dag.

Bezoek aan een musical
Vanaf elke plaats uit Nederland brengen wij u naar het theater. Op de heenweg in de touringcar verwennen wij u met koffie of thee en iets lekkers. Op de terugweg serveren wij een passende borrel met een snack. Wij gaan altijd voor de beste plaatsen, dus u bent die dag onze VIP gast.

Bezoek aan een voetbalwedstrijd

Met de touringcar naar uw favoriete voetbalwedstrijd. We maken op de heen- en terugweg een feestje in de bus. Vanzelfsprekend reserveren we voor u de beste plaatsen in het stadion. Dat is alvast 1-0.

Texel Sportief (1 of 2 dagen)
Met de ferry of een garnalenkotter naar Texel. Super actief met keuze uit beachgolf, branding kajakken, kitebuggiën, mountainbiken, powerkiten, strandzeilen of een toer met de solex over het eiland. U mag kiezen.

Zeilen op het IJsselmeer en/of de Friese Meren (1 of 2 dagen)
Op een oud-Hollands zeilschip zelf zeilen als een echte schipper. De zeilen hijsen, overstag gaan en gijpen. Er gaat een kok mee aan boord, maar u mag ook zelf koken. Onderweg leren we u fierljeppen. Een comfortabele touringcar brengt en haalt u. Na afloop krijgt u van ons een groepsfoto.

Gastvrij Limburg (2 of 3 dagen)

Genieten van echte Limburgse vlaai, Limburgs bier proeven en aanschuiven bij een goed 3-gangendiner tijdens een exclusieve boottocht over de Maas. Overnachting in een hotel in Venlo, Valkenburg of Maastricht.

Buitenland

Typical English in Londen of Cambridge (3 of 4 dagen)
Een volledig verzorgd arrangement inclusief eigen touringcar en eigen hut aan boord tijdens de overtocht. Een Nederlands sprekende gids neemt u mee op een avontuurlijke Pub-Safari tijdens de Typical English stadstour. Natuurlijk is er tijd voor winkelen.

Bijzonder Bremen (1 of 2 dagen)
We starten met een warme Duitse lunch in de prachtige Ratskeller midden in het centrum. Vervolgens nemen we u mee langs de mooiste plekjes van Bremen en gaan dwars door het ‘Charles Dickens’ achtige Schnoorviertel. We sluiten de dag af met een diner in een restaurant waar meezingen en meedansen een echte Duitse traditie is.

Zomer en Winter Sauerland (1, 2 of 3 dagen)
Met de touringcar naar Willingen of Winterberg. In de winter met elkaar skiën en vooral ook après-skiën. In de zomer mountainbiken, zomerrodelen en wandelen. Of ga voor een spectaculaire bullrace en tubing.

Göteborg en Zweedse Westkust (3 of 4 dagen)
Onderweg met de touringcar naar Kiel een warme lunch. Diner aan boord en daarna een feestje bouwen. Met de touringcar en een Nederlands sprekende gids maakt u een citytour door Göteborg en een panoramatocht langs de Zweedse Westkust. Lunch op een eiland en een fles wijn voor wie het eerst een eland ziet.

Naar de sneeuw vanaf Eelde (4, 5 of 6 dagen)
In 1½ uur vliegt naar de sneeuw. Vlakbij uw hotel organiseren wij skilessen met uw eigen skileraar, skiwedstrijd, een Rodel-Glühwein-Party, een workshop jodelen en een afscheidsfeest geheel in Surprising Holland stijl.

Snoepen in Antwerpen en Brugge (1, 2 of 3 dagen)

Onderweg naar Antwerpen/Brugge reserveren we voor u een lekkere lunch. Ontdek de gekste kroegen en kleurrijkste chocoladewinkeltjes tijdens een snoepwandeling door het centrum onder leiding van een Belgische gids. Probeer eens echte Belgische chocolade met een goed glas wijn.

Bienvenue à Paris (3, 4 of 5 dagen)
Moulin Rouge, diner en show bij Le Paradis Latin, Seine Rivier Cruise, beklimming van de Eiffeltoren, Camps-Elysées… Er is veel te zien en te beleven in Parijs. Wij stellen voor u de perfecte combinatie samen!

Hola Barcelona
Vanuit een goed hotel in het centrum ontdekt u Barcelona op de fiets. Wij nemen u mee naar de meest bijzondere plekken. Geniet van heerlijke tapas, paella en sangria. Natuurlijk brengen we een bezoekje aan Camp Nou, Pueblo Español, Park Guell en Sagrada Familia.

>> Download - De Werkkostenregeling & uw personeelsreis of bedrijfsuitje. -

>> Download - Algemene voorwaarden Groepsuitjes & Arrangementen. -