Een arrangement voor uw medewerkers, collega’s of relaties passend bij uw doelstellingen en bedrijfscultuur. In overleg maken we ruimte voor netwerken, vergaderen, presenteren en evalueren.

Stimuleer uw medewerkers, bedank uw collega’s, investeer in uw relaties door hen iets bijzonders te laten beleven. Wij stellen geheel naar uw wens een arrangement samen. Van idee tot uitvoering, van vervoer tot overnachting, van uitstekende catering tot veelzijdig entertainment. Wij leggen u een volledig uitgewerkt en uniek programma voor. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dit geeft u als opdrachtgever de gelegenheid volop mee te doen.

Hieronder vindt u een kleine greep uit de vele arrangementen die wij hebben samengesteld voor groepen van 10 tot 1500 personen.

Wij zijn WKR-proof en adviseren u graag hoe uw personeelsreis, jubileum(reis), relatiereis, bedrijfsuitje of evenement vanuit fiscaal oogpunt in uw voordeel werkt.

Voorbeelden bedrijfsarrangementen

Binnenland

Filmavontuur op Texel
Overtocht op een viskotter, gezamenlijk garnalenvissen, cabaretdiner, zelf strandjutten, eigen filmscript en filmproductie op locatie en een strandpicknick.

Amsterdam anders dan anders
Lunch boottocht, wallentoer in Oud Amsterdam onder leiding van een gids, knettergekke kroegentocht en een bezoek aan het atelier van kunstschilderes Ans Markus.

Drie Drentse Dorpen Rally
Gebalanceerde mix van informeel en formeel. Ludieke Bolletje-Pijltje-Foto rally per buggy of eigen auto. Aansluitend zelf Drents koken onder leiding van een kok. Zeer geschikt voor uw binnenlandse en buitenlandse relaties.

Friese Meren
Wedstrijd met skûtsjes, uitleg over palingroken en daarna proeven, accordeonmuziek en een ludieke groepsfoto op een mega-poster.

Zuid-Limburg Culinair
Bierproeven in een bierbrouwerij, avontuurlijke rondleiding door de Mergelgrotten, dinercruise op een exclusief schip, begeleide stadswandeling door Maastricht en culinaire hoogstandjes op een kasteelboerderij.

Running Diner Drenthe
Een avontuurlijke safari op de fiets, met een buggy of eigen auto langs de mooiste plekjes van Drenthe. Steengrillen op een hunebed en een onvergetelijke afsluiting met een borrel en hapjes midden op de hei.

Zelf racen op het TT circuit in Assen
Een flying lap met een echte coureur, daarna zelf racen met een BMW of PTC Cup auto (kleine snelle auto). In de pauze genieten van een welverdiende lunch. Vervolgens kunt u meedoen aan een spannende klassementsproef. We sluiten af met bitterballen, een biertje en een prijsuitreiking.

Assen-Paterswolde/Groningen per schip
Inschepen voor de Nieuwe Kolk in Assen. Onderweg genieten van hapjes en een borrel. Tijd voor presentaties en kennismaking. Voorgerecht op de boot, hoofdgerecht in een restaurant aan het Paterswoldsemeer, nagerecht in de touringcar op de terugweg naar Assen.

Schilderachtige Fietstocht
Op elk gewenst locatie een fietstocht langs kleine galeries, zelf schilderen onder begeleiding van een kunstschilder en afsluiten met een BBQ.

Buitenland

Hap en snap in Antwerpen (1, 2 of 3 dagen)
Kroegentocht langs de kleinste en gekste kroegen van Antwerpen. Hapjeslunch op verschillende locaties. Een borrel met hete bitterballen op de terugweg in de touringcar.

Bourgondisch Bremen (1, 2 of 3 dagen)
Wijn en chocolade proeven in de wereldberoemde Ratskeller, een rondleiding door het historisch stadscentrum en het Schnoorviertel met onderweg een broodje Bratwurst, optreden van de Bremer Stadsmuzikanten.

Gokje wagen in Londen (2, 3 of 4 dagen)
Diner en overnachting gedurende een comfortabele overtocht. Highlighttour door het centrum van Londen. Een echte Engelse high-tea en een gokje wagen bij de Greyhound hondenraces. Per touringcar en boot of vliegtuig.

Out of the comfortzone
Bestemming en programma wordt vlak voor vertrek bekend gemaakt. Volledig aangewezen op elkaar op weg. Verrassende ontmoetingen en activiteiten op onbekende locaties. Per touringcar, boot of vliegtuig naar elke gewenste bestemming.

4-wheel drive IJsland
Een crosscountry programma met snowscooters en jeeps over de uitgestrekte sneeuwvlaktes en door de ruige natuur van IJsland.

Bonjour Paris
Tour met een elektrische fiets door hartje Parijs, ontdek verborgen gebieden en stadsstraten. Sla de wachtrij over bij de Eiffeltoren en ga direct naar de tweede verdieping om te genieten van het wijde uitzicht. De dag afsluiten met een dinercruise op de Seine.

Het groene Istrië (4, 5 of 6 dagen)
Bijvoorbeeld Kajakken door de Limfjord, golfen op een eiland, fietsen langs de kust, zelf met een hond truffels zoeken, druivenplukken (eind september) en wijn proeven bij een wijnboer.

Op de fiets door Barcelona (3, 4 of 5 dagen)
Ontdek het centrum op de fiets met een Nederlands sprekende gids, onderweg genieten van echte Spaanse tapas, bezoek aan Camp Nou en met elkaar paella maken onder begeleiding van een Spaanse kok.

>> Download - De Werkkostenregeling & uw personeelsreis of bedrijfsuitje. -

>> Download - Algemene voorwaarden Groepsuitjes & Arrangementen. -