Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

Contact

U vindt Surprising Holland aan de Borgstee 32 in Assen. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Een mail sturen kan ook: info@surprisingholland.nl.

Contactgegevens

Surprising Holland
Borgstee 32
9403 TV Assen
(0592) 33 11 29
info@surprisingholland.nl

Bankgegevens

IBAN: NL38 ABNA 0608 0943 31
BIC: ABNA NL2A
Rekeninghouder: Surprising Holland
KvK: 04051649
BTW (VAT) NL001547205B63

Overige informatie

Surprising Holland is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot
mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Surprising Holland is aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). GGTO is een garantiefonds speciaal opgericht voor reisorganisaties die kleinschalige en gespecialiseerde reizen aanbieden. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun reeds betaalde reisgelden terug ontvangen wanneer de betrokken reisorganisatie failliet of in financieel onvermogen raakt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens het verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Istra Doma vakantiehuizen & villa’s is een onderdeel van Surprising Holland.