Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

3-daagse Antwerpen

Ontdek de stad van chocolade, diamanten en gezellige cafés

Antwerpen, België

22 t/m 24 april 2020

Kenmerken

 • hotel in het centrum
 • culinaire wandeling
 • chocolade-avontuur
 • bezoek aan de leukste cafés

per persoon

€ 387,-

Boek nu!

 

Op stap met Drenten

Onder de naam ‘Op stap met Drenten’ organiseren wij reizen exclusief voor de inwoners van Drenthe. De commercial is te horen en te zien op RTV Drenthe.
Kenmerken van de ‘Op stap met Drenten’ reizen zijn:

 • altijd Nederlands (en soms Drents) sprekende begeleiding
 • compleet verzorgd programma
 • goede accommodatie, goed eten en veel gezelligheid
 • opstapplaats bij u in de buurt (diverse plaatsen alleen in Drenthe)

De reis

Tijdens deze exclusieve 3-daagse ‘Op stap met Drenten’ reis nemen wij u mee naar Antwerpen. Een gezellige stad vol cultuur, architectuur, mode, goed eten en shopping. We reizen per comfortabele touringcar. Er zijn meerdere opstapplaatsen in Drenthe, dus er is altijd een opstapplaats bij u in de buurt. Onze eigen Nederlands (en soms Drents) sprekende begeleiding gaat mee vanaf het begin en zorgt ervoor dat het u aan niet zal ontbreken. U verblijft in een goed hotel in het centrum, we maken een culinaire wandeling, gaan op chocolade-avontuur en bezoeken de leukste cafés. Uiteraard mag een puut echte Belgische Friet niet ontbreken. Met deze ‘Op stap met Drenten’ reis ontdekt u het veelzijdige Antwerpen op een originele en gezellige manier samen met andere Drentenaren.

Antwerpen

Antwerpen dankt zijn internationale bekendheid vooral aan de diamanthandel en heeft dus ook een diamantmuseum. Maar Antwerpen heeft veel meer te bieden. Andere bekende kenmerken van Antwerpen zijn de gemoedelijke sfeer, vele musea, indrukwekkende architectuur en prachtige parken. De Grote Markt, met als middelpunt het stadhuis, vormt tezamen met de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal de oude stadskern van Antwerpen. Winkelen is in Antwerpen een echte belevenis die perfect aansluit bij de status van Antwerpen als Modestad. Ook eten in Antwerpen is een feest. Overal wordt uitstekend gekookt en de talrijke restaurants onderscheiden zich vooral door de prima bediening. En niet te vergeten de ontelbare cafeetjes, ieder met hun eigen karakter en een waslijst aan Belgische biersoorten. Antwerpenaars noemen hun stad trots een wereldstad met de sfeer van een dorp: hier vindt u alles, maar steeds op wandel- of ten minste fietsafstand. Kortom, Antwerpen is een stad die alles in huis heeft voor een zeer aangenaam verblijf.

Programma

Dag 1 – woensdag 22 april 2020 / heenreis – lunch – Antwerpen – Culinaire wandeling
Vanaf uw opstapplaats rijden we met een comfortabele touringcar naar België. Onderweg in de touringcar krijgt u een kop koffie of thee met daarbij iets lekkers geserveerd door de gastvrouw of -heer van Surprising Holland. Rond 12.00 uur komen we aan in Zuid-Nederland waar een uitgebreid lunchbuffet klaarstaat. Na de lunch vervolgen we onze weg naar België, waar we rond 15.00 uur aankomen bij Hotel Ibis Antwerpen Centrum. De kamers worden verdeeld en u heeft dan even tijd voor uzelf. Om 18.00 uur staan twee Antwerpse gidsen klaar bij de receptie van het hotel om u mee te nemen voor een culinaire wandeling door het centrum van Antwerpen. Dit is de start van een ludieke kennismaking met het gezellige centrum van Antwerpen. Op het eerste adres beginnen we met een hapje en een glas wijn (of fris), daarna genieten we van een voorgerecht in een volgend restaurant en het hoofdgerecht en nagerecht weer in een ander restaurant. Dit is allemaal op loopafstand van het hotel. De culinaire wandeling eindigt om ongeveer 21.30 uur. U kunt terugkeren naar het hotel of nog even op eigen gelegenheid genieten van al het moois in de buurt van het hotel.

Dag 2 – donderdag 23 april 2020 / ontbijt – chocolade-avonduur – kroegentocht – diner 
Na het ontbijt is het tijd voor chocolàààà! Onder leiding van een gids maken we in twee groepen een wandeling langs de mooiste chocoladewinkeltjes van Antwerpen. U ziet hoe bonbons gemaakt worden en u mag ze uiteraard ook proeven! Het chocolade avontuur eindigt weer bij het hotel. Voor degenen die na het chocolade-avontuur nog honger hebben, kunnen op eigen gelegenheid lunchen (lunch niet inbegrepen). U heeft de middag de tijd om op eigen gelegenheid te winkelen, een terrasje te pakken of een museum te bezoeken. Om 17.00 uur verwachten we u terug bij het hotel. Dit is de start van een onvergetelijke tocht langs de leukste café s van Antwerpen. Onder leiding van een gids bezoeken we enkele bijzondere, leuke en gekke kroegen… en die zijn er genoeg! Kortom, voor elk wat wils (consumpties zijn voor eigen rekening). De kroegentocht eindigt bij het sfeervolle Restaurant de Peerdestal, waar we voor u een heerlijk 3-gangen diner hebben gereserveerd. Na het diner kunt terugkeren naar het hotel. Wie nog niet genoeg heeft van het Antwerpse nachtleven en nog één of meerdere soorten ‘blonde schuimende Belgische biertjes’ wil proeven, kan natuurlijk nog even doorgaan… u weet nu in welke kroeg u moet zijn!

Dag 3 – vrijdag 24 april 2020 / ontbijt – vrije ochtend – Belgische friet – terugreis
Ook de derde dag geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Vervolgens heeft u deze ochtend vrij te besteden om bijv. nog wat laatste inkopen te doen of een terrasje te pakken. We kunnen België natuurlijk niet verlaten zonder echte Belgische Friet gegeten te hebben. Dus voordat we huiswaarts keren, genieten we gezamenlijk nog van een heerlijke Belgische Friet uit het vuistje. Daarna vertrekken we met de touringcar weer terug naar Drenthe. Onderweg in de touringcar serveert de gastvrouw of -heer van Surprising Holland diverse hapjes en daarbij twee drankjes. Rond 17.00 uur komen we aan bij de eerste uitstapplaats Meppel. Na Meppel rijden we door naar de overige plaatsen.

Opstapplaatsen

Wij brengen en halen u met een comfortabele touringcar. De opstapplaatsen zijn:

Roden (parkeerplaats 50+land, Westereschstraat 12)
Vries (bushalte t.o. voormalige Rabobank)
Assen (Hotel Van der Valk , ingang parking)
Beilen (carpoolplaats A28, Domoweg 2)
Hoogeveen (Zuidwoldigerweg, zijkant hotel Hoogeveen)
Meppel (Mc. Donalds)
Emmen (NS station)

De exacte opstaptijden ontvangt u ongeveer een week voor vertrek bij uw reisbescheiden.

 

Foto’s: ©www.woodmonkey.be ©Sigridspinnox.com ©Frederik-Beyens ©FARMBOY-Mike-Van-Cleven ©Jan-Crab ©De Koninck-www.ilovelight.be 

 

Hotel Ibis Antwerpen Centrum ***

Het 3-sterren hotel Hotel Ibis Antwerpen Centrum ligt in het historische en culturele hart van Antwerpen en beschikt over comfortabele kamers. Met haar centrale ligging aan het Theaterplein is het hotel een perfect vertrekpunt voor het ontdekken van de stad. Het hotel beschikt over een 24-uurs loungebar, een lift en er is gratis WiFi. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. De kamers hebben een badkamer met douche, toilet, wastafel en een haardroger. Er is een flat screen-tv, airconditioning en een kluisje. Het dagelijkse ontbijtbuffet bestaat uit een breed scala aan koude en warme gerechten. De bar Rendez-vous van het hotel biedt een selectie dranken en Belgische bieren en is 24 uur per dag geopend. Vanaf het hotel is het 250 m lopen naar de bekende winkelstraat De Meir.

 

 

 

 

 

 

Reisdocumenten

Voor deze reis dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart.

Groepsgrootte

Voor deze groepsreis geldt een minimum aantal deelnemers van 45 personen en maximum van 50 personen.

Verzekeringen (optioneel)

Zonder zorgen op vakantie? Regel een goede verzekering!

Via Surprising Holland kunt u tijdens uw boeking eenvoudig een annuleringsverzekering en reisverzekering afsluiten bij Unigarant Verzekeringen.

Meer informatie over de verzekeringen vindt u hier.

Betaling

U ontvangt de factuur zodra er voldoende deelnemers zijn om de reis door te kunnen laten gaan.

Betaling is in 2 termijnen:

1e termijn is € 115,- per persoon en betaalt u binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur.

2e termijn (restantbedrag) betaalt u uiterlijk 6 weken voor vertrek.

 

Indien u via Surprising Holland een reis- en/of annuleringsverzekering heeft afgesloten, dan betaalt u deze premie ook met de 1e termijn.

Reisbescheiden

Circa 1 week voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden met o.a. definitieve opstaptijden, belangrijke telefoonnummers en de namen van uw medereizigers.

Algemene Voorwaarden

Op deze reis zijn onze Algemene Voorwaarden Groepsreizen van toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen

 • vervoer per comfortabele touringcar met faciliteiten
 • begeleiding en verzorging van een ervaren chauffeur
 • een kop koffie of thee met iets lekkers op de heenreis in de touringcar (dag 1)
 • lunchbuffet in Zuid Nederland (dag 1)
 • 2 x overnachting in Hotel Ibis Antwerpen Centrum *** (o.b.v. een 2-persoonskamer)
 • 2 x ontbijtbuffet in het hotel
 • toeristenbelasting
 • culinaire wandeling met begeleiding inclusief 3 gangendiner in verschillende restaurants (dag 1)
 • Chocolade-avontuur met begeleiding en proeven (dag 2)
 • kroegentocht langs verschillende kroegen met begeleiding (dag 2)
 • 3-gangen diner in restaurant De Peerdestal (dag 2)
 • Belgische Frietlunch uit het vuistje (dag 3)
 • kaas en worst en 2 consumpties op de terugweg in de touringcar (dag 3)
 • begeleiding van een Surprising Holland gastheer of -vrouw gedurende het hele arrangement
 • reservering- en organisatiekosten

Niet inbegrepen (optioneel, direct bij te boeken)

 • reis- en annuleringsverzekering

 

 

 

 

 

Prijs en datum

€ 387,- per persoon (op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer) (woensdag 22 april t/m vrijdag 24 april 2019)

Toeslag

1-persoonskamer € 75,- per persoon

Verzekeringen (optioneel, direct bij te boeken)

-   Annuleringsverzekering is 6,79 % van de totale reissom, dit is incl. assurantiebelasting.

-   Reisverzekering € 2,38 p.p.p.d. (dekking Europa: hulpverlening en onvoorziene uitgaven, ongevallen, medische kosten en bagage - eigen risico bagage: geen)

-   Poliskosten éénmalig € 4,52

 

VertrekdatumTot en metPrijsStatus
22-04-2020 24-04-2020 € 387,- Beschikbaar Boeken
Schuif in het vak naar links om te boeken >>