Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

Over ons

Surprising Holland is al 24 jaar specialist op het gebied van het samenstellen en organiseren van groepsreizen, groepsuitjes en arrangementen voor bedrijven, verenigingen, clubs en families.

Met uw wens, doelstellingen en budget als uitgangspunt creƫren we een uniek en verrassend arrangement. Een compleet programma, van idee tot uitvoering, voor grote of kleine groepen, in binnen- en buitenland. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap. Een klein team van creatieve specialisten, ervaren begeleiders en een breed netwerk zorgen voor een persoonlijke aanpak en een degelijk resultaat.

Wij zijn WKR-proof en adviseren u graag hoe uw personeelsreis, jubileum(reis), relatiereis, bedrijfsuitje of evenement vanuit fiscaal oogpunt in uw voordeel werkt.

Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden voor een groepsreis bespreken? U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Borgstee 32 in Assen.
Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer (0592) 33 11 29.

Surprising Holland brengt groepen verder!