Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

Verzekeringen

Wanneer u op vakantie gaat is het verstandig om goed verzekerd te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om bij uw reis een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering te sluiten bij Unigarant Verzekeringen, de specialist in schadeverzekeringen op het gebied van reizen.

Kortlopende Reisverzekering

De kortlopende reisverzekering vergoedt de kosten als u bijvoorbeeld onverwachts in het ziekenhuis terecht komt. Uw bagage gestolen wordt, stuk gaat of kwijt raakt.
U door omstandigheden niet op tijd terug naar huis kunt en u extra verblijfskosten moet maken.

Premie
Reisverzekering € 2,38 per persoon per dag.
Deze reisverzekering betreft pakket: Europadekking uitgebreid
Inclusief dekking: hulpverlening en onvoorziene uitgaven, ongevallen, medische kosten en bagage (eigen risico bagage: geen).
Naast de premie betaalt u € 4,52 poliskosten.

Aanvullende dekkingen

Gaat u op wintersport? Voor € 1,04 extra per dag bent u verzekerd voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’.
Uw (huur)fiets extra verzekeren kan voor € 0,52 extra per dag met de dekking ‘Hobby- en sportuitrusting’.

Fietsverzekering
Bij diefstal of schade aan een huurfiets bent u persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren u daarom om voor uw huurfiets een reisverzekering dekking ‘hobby- en sportuitrusting’ af te sluiten die u beschermt tegen deze kosten.
De huurfiets valt bij de reisverzekering onder het kopje ‘bagage’. Standaard bent u met de Europa dekking uitgebreid (€ 2,38 p.p.p.d.) verzekerd voor maximaal € 1.100,- per verzekerde per reis. Wilt u een ruimere dekking, kiest u dan voor reisverzekering met aanvullende dekking ‘Hobby- en sportuitrusting’ (€ 2,90 p.p.p.d.) waardoor uw huurfiets is verzekerd voor een extra bedrag van maximaal € 3.500,- per verzekerde per reis. Deze vergoeding komt bovenop uw bagagevergoeding van € 1.100,-.

Wat wordt er vergoed?
Een overzicht van alle dekkingen en vergoedingen van de reisverzekering vindt u hier.

Kortlopende annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten die u moet maken wanneer u onverwacht niet op reis kunt of als u uw vakantie moet afbreken vanwege bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid, een ongeval of overlijden.

Premie
6,79 % van de totale reissom, dit is incl. assurantiebelasting.
De totale reissom is het totaal van alle kosten (dus niet alleen de basisreissom, maar evt. ook de 1-persoonskamertoeslag).
Deze annuleringsverzekering betreft pakket: Uitgebreid
Naast de premie betaalt u € 4,52 poliskosten.

Poliskosten
Poliskosten bij gelijktijdig afsluiten van een kortlopende reis- en annuleringsverzekering € 4,52.

Aanvullende dekkingen
U kunt zich ook apart verzekeren voor als uw zaakwaarnemer of huisdier ernstig ziek wordt of komt te overlijden. Of kies voor de dekking ‘Extra annuleringsredenen’.
Met deze dekking kunt u uw reis annuleren als u uit angst voor een terroristische aanslag of natuurramp niet meer naar uw vakantiebestemming wilt.

Wat wordt er vergoed?
Een overzicht van alle dekkingen en vergoedingen van de annuleringsverzekering vindt u hier.

Voorwaarden

Voor de polisvoorwaarden van de kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekering verwijzen wij u naar de voorwaarden van Unigarant.

Wat is wel en niet gedekt? Bekijk de verzekeringskaart kortlopende reisverzekering en de verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering.

Hoe sluit ik deze verzekering af?

U kunt de verzekering gemakkelijk afsluiten tijdens uw boeking.

Heeft u bij ons al een reis geboekt en wilt u alsnog een annuleringsverzekering van Unigarant afsluiten? Houdt u er dan rekening mee dat dit mogelijk is
uiterlijk tot 7 dagen na uw boekingsdatum.

Schade melden

Voor het melden van schade klik hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over de verzekering? Neemt u dan contact op met Surprising Holland (0592) 33 11 29.