Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

Accommodaties

Bent u op zoek naar een kleinschalige en bijzondere accommodatie? Surprising Holland biedt onder de naam Istra Doma prachtige vakantiehuizen en villa’s, kleinschalige boutique hotels en bijzondere B&B’s aan in Istrië, Kroatië.

De accommodaties

Istra Doma betekent ‘thuis in Istrië’. Dat is het gevoel dat u krijgt zodra u aankomt in een vakantiehuis of villa van Istra Doma. Alle vakantiehuizen en villa’s zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd op kwaliteit, de bijzondere ligging, het authentieke Istriaanse karakter en de gastvrijheid van de eigenaren. Hierdoor bent u er zeker van dat de vakantiehuizen en villa’s voldoen aan de eisen voor een onbezorgd en aangenaam verblijf.

Kleine gezelschappen, zakelijk en privé

De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, families en kleine (vrienden)groepen, maar ook voor kleine zakelijke gezelschappen, eventueel verdeel over meerdere accommodaties.

De mogelijkheden

Met onze Istriaanse roots en jarenlange ervaring op dit prachtige schiereiland van Kroatië helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw gezelschap. Indien gewenst verzorgen wij een compleet programma met accommodatie, begeleiding, excursies en vervoer.

Istrië, Kroatië

Het schiereiland Istrië is vooral bekend om haar fraaie kust die omgeven is door de helderblauwe Adriatische Zee. Maar ook het groene binnenland met de schilderachtige dorpjes vragen erom ontdekt te worden. De hartelijke bewoners, het diverse landschap, de rijke historie, de pittoreske dorpjes met smalle straatjes en gezellige pleintjes. Er is zoveel moois te ontdekken. Daarnaast is Istrië een echt paradijs voor liefhebbers van lekker eten en drinken. De Istriaanse keuken heeft veel Italiaanse invloeden. Goede olijfolie, mooie wijnen, zelfgemaakte pasta’s, verse kruiden, truffels, vlees en vis uit de eigen streek. Istrië wordt niet voor niets het paradijs voor gastronomen genoemd! Het milde mediterrane klimaat zorgt ervoor dat het aangenaam verblijven is in dit deel van Kroatië!

Meer informatie en mogelijkheden

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze accommodaties? Neem dan gerust contact met ons op, telefoon (0592) 33 11 29.
Wilt u alvast een kijkje nemen bij de accommodaties? Kijk dan op www.istradoma.nl

 

 

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Villa Terra

Mooie villa in groene omgeving met sauna op 3 km van zee.

Villa Luca

Nieuwe villa in oud Istriaanse stijl met groot privé zwembad.

 

Villa Bea

Stijlvolle ruime villa met buitenkeuken op 3 km van zee.

Villa Guida

Familievriendelijke villa in een rustige omgeving met zwembad en barbecueplaats.

Villa Vlastelini II

Moderne en luxe villa direct aan zee met 2 sauna's en zwembad.

Villa Vlastelini I

Luxe villa met putting green, tennisbaan en zwembad.