Personeels-, relatie en netwerkreizen, incentives, sportieve, culinaire en culturele teambuildingsreizen, lezersreizen en evenementen, in binnen- en buitenland

Groepsuitjes & bedrijfsarrangementen

Bent u op zoek naar een unieke beleving voor uw personeel, collega’s, relaties, vereniging of club? Wij organiseren uw personeelsreis, jubileum(reis), relatiereis, bedrijfsuitje of evenement op maat en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gezelschap!

Uw doelstellingen & wensen

Stimuleer uw medewerkers, bedank uw collega’s, investeer in uw relaties door hen iets bijzonders te laten beleven. Met elkaar erop uit gaan, de onderlinge band versterken, gezamenlijke interesses beoefenen én ervaren. Wij stellen geheel naar uw doelstellingen en wensen een arrangement samen passend bij uw gezelschap en (bedrijfs)cultuur. In overleg maken we ruimte voor netwerken, vergaderen, presenteren en evalueren.

Voorstel op maat

Wij combineren uw doelstellingen en wensen met onze expertise en creativiteit en leggen u, vrijblijvend, een volledig uitgewerkt en uniek programma voor. Van vervoer tot overnachting, van uitstekende catering, veelzijdig entertainment tot bijzondere activiteiten.

Persoonlijke aanpak

Een klein team van creatieve specialisten en een breed netwerk zorgen voor een persoonlijke aanpak en een succesvol resultaat. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dit geeft u als opdrachtgever de gelegenheid zelf onbezorgd mee te doen.

Elke opdracht is uniek

Wij hebben geen lijst met standaard programma’s. Voor ons is elke opdracht uniek. Wij verrassen graag en denken met u mee. Laat u inspireren door onderstaande groepsuitjes en arrangementen die wij hebben samengesteld voor groepen van 10 tot 1500 personen.

WKR-proof

Wij zijn WKR-proof en adviseren u graag hoe uw groepsuitje, personeelsuitje, jubileum of evenement vanuit fiscaal oogpunt in uw voordeel werkt.

Meer informatie en mogelijkheden

Wilt u een meer informatie of vrijblijvend de mogelijkheden voor een groepsreis bespreken? Neem dan contact met ons op, telefoon (0592) 33 11 29.

Voorbeelden

Vliegen vanaf Airport Eelde

Ontspannen vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar de Kanaaleilanden (Guernsey) of met een eigen vliegtuig naar bijv. Kopenhagen of Londen. Citytour, lekker eten en overnachting!

Groen en mediterraan Istrië

Bijvoorbeeld Kajakken door de Limfjord, golfen op een eiland, fietsen langs de kust, zelf met een hond truffels zoeken, druivenplukken (eind september) en wijn proeven bij een wijnboer.

4-wheel drive IJsland

Een crosscountry programma met snowscooters en jeeps over de uitgestrekte sneeuwvlaktes en door de ruige natuur van IJsland.

Out of the comfortzone

Bestemming en programma wordt vlak voor vertrek bekend gemaakt. Volledig op elkaar aangewezen op weg. Verrassende ontmoetingen en activiteiten op onbekende locaties. Per touringcar, boot of vliegtuig naar elke gewenste bestemming.

Ola Barcelona!

Vanuit een goed hotel in het centrum Barcelona ontdekken op de fiets. Wij nemen u mee naar de meest bijzondere plekken. Geniet van heerlijke tapas en sangria. Met elkaar paella maken onder begeleiding van een Spaanse kok. Natuurlijk brengen we een bezoekje aan Camp Nou.

Bonjour Paris  

Moulin Rouge, dinershow bij Le Paradis Latin, Seine Rivier Cruise, beklimming van de Eiffeltoren., Ontdek verborgen gebieden met een fietstour door hartje Parijs. Er is veel te zien en te beleven. Wij stellen voor u de perfecte combinatie samen!

Hap & snap Antwerpen of Brugge

Ontdek de gekste kroegen en kleurrijkste chocoladewinkeltjes tijdens een snoepwandeling door het centrum o.l.v. een Belgische gids. Probeer eens echte Belgische chocolade met een goed glas wijn. Een borrel met hete bitterballen op de terugweg in de touringcar.

Göteborg en Zweedse Westkust

Onderweg met de touringcar naar Kiel een warme lunch. Diner aan boord en daarna een feestje bouwen. Een citytour door Göteborg en een panoramatocht langs de Zweedse Westkust. Lunch op een eiland en een fles wijn voor wie het eerst een eland ziet.

Zomer en Winter Sauerland

Met de touringcar naar Willingen of Winterberg. In de winter met elkaar skiën en vooral ook  après-skiën. In de zomer mountainbiken, zomerrodelen en wandelen. Of ga voor een spectaculaire bullrace en tubing.

Bruisend Bremen

Wijn en chocolade proeven in de wereldberoemde Ratskeller, een rondleiding door het historisch stadscentrum en het Schnoorviertel met onderweg een broodje Bratwurst. We sluiten de dag af met een diner in een restaurant waar meezingen een echte Duitse traditie is.

Gokje wagen in Londen

Diner en overnachting tijdens een comfortabele overtocht. Een avontuurlijke Pub-Safari tijdens de Typical English stadstour. Een gokje wagen bij de Greyhound hondenraces. Natuurlijk is er tijd voor winkelen.

Schilderachtige Fietstocht       

Op elk gewenst locatie een fietstocht langs kleine galeries, zelf schilderen onder begeleiding van een kunstschilder en afsluiten met een heerlijke BBQ.

Zelf racen TT circuit

Een flying lap met een echte coureur, daarna zelf racen met een BMW of PTC Cup auto (kleine snelle auto). In de pauze genieten van een welverdiende lunch, gevolgd door een spannende klassementsproef. Afsluiting met bitterballen, een biertje en een prijsuitreiking.

Filmavontuur op Texel

Overtocht op een viskotter, gezamenlijk garnalenvissen, cabaretdiner, zelf strandjutten, strandpicknick en eigen filmscript en filmproductie op locatie.

Gastvrij Limburg

Genieten van echte Limburgse vlaai, bierproeven in een bierbrouwerij, avontuurlijke rondleiding door de Mergelgrotten, diner tijdens een boottocht over de Maas, begeleide stadswandeling en culinaire hoogstandjes op een kasteelboerderij.

Zeilen Friese Meren

Op een oud-Hollands zeilschip zelf zeilen als een echte schipper. Er gaat een kok mee aan boord, maar u mag ook zelf koken. Onderweg leren we u fierljeppen. Een comfortabele touringcar brengt en haalt u. Na afloop krijgt u van ons een ludieke groepsfoto op een mega-poster.

Bezoek voetbalwedstrijd

Met de touringcar naar uw favoriete voetbalwedstrijd. We maken op de heen- en terugweg een feestje in de bus. Vanzelfsprekend reserveren we voor u de beste plaatsen in het stadion. Dat is alvast 1-0.

Bezoek musical

Vanaf elke plaats uit Nederland brengen wij u naar het theater. Op de heenweg in de touringcar verwennen wij u met koffie of thee en iets lekkers. Op de terugweg serveren wij een passende borrel met een snack. Wij gaan altijd voor de beste plaatsen, dus u bent die dag onze VIP gast.

Schiermonnikoog Actief

Overtocht met een snelle ‘eigen’ catamaran. Super actief met bv. strandzeilen en strandgolfen. Bolletje-Pijltje-Foto fietstocht over het eiland. Zelf de lunch of het diner inkopen en vervolgens met elkaar klaarmaken. Ludieke afsluiting van een gezellige en actieve dag.

Amsterdam Speciaal

Lunch boottocht, welkom op de Wallen, in de Jordaan of China Town, je eigen CD maken tijdens een smartlappen-workshop, knettergekke kroegentocht en schilderen met kunstschilderes Ans Markus.

Drentse Dorpen Rally

Ludieke Bolletje-Pijltje-Foto rally per buggy of eigen auto dwars door Drenthe. Aansluitend “Steengrillen” op een hunebed of zelf Drents koken onder leiding van een kok. Gebalanceerde mix van informeel en formeel.